این یک پست مهمان نوشته شده توسط محمد عباسی فرد، مدیر وبلاگ حقوق برای زندگی میباشد.
بنا به درخواست جناب میرزایی بزرگوار، مبنی بر نوشتن در رابطه با سیستم وبلاگ دهی بلاگ ( بیان )، با پستی میهمان در « لذت وبلاگ نویسی » با شما عزیزان همراه می شوم .
قصد از این پست مقایسه سیستم های وبلاگ دهی نیست چرا که این قیاس مستلزم داشتن اطلاعات و استفاده از این سیستم ها است که بنده فاقد این خصوصیات برای انجام مقایسه هستم .
البته اولین بار که با دنیای وبلاگ و وبلاگ نویسی آشنا شدم از طریق سیستم وبلاگ دهی بلاگفا بود که از آن موقع زمان زیادی می گذرد و قطعا بلاگفا هم تغییرات زیادی از ۷-۶ سال گذشته تا به امروز داشته است .
پنج ماهی است که به صورت نیمه حرفهای در سیستم وبلاگ دهی بلاگ ( بیان ) ، به وبلاگ نویسی مشغول شده ام، اما
چرا سرویس وبلاگ دهی بلاگ ( بیان ) ... !!؟
۱-این سیستم در وبلاگ شما تبلیغاتی نمایش نمی دهد .
من سراغ بلاگ بیان رفتم چون از ابتدا از این تبلیغات های بالای وبلاگ متنفر بودم ، اما در عوض و برای جبران هزینه ها ، این سیستم یک سری امکانات را برای فروش قرار داده است مانند جاوا اسکریپ
.
البته نگران نباشید ، امکانات رایگانی که از ابتدا در اختیار شما قرار می گیرد کاملا برای وبلاگ نویسی نیمه حرفه ای مانند من کاملا جواب گو هست ، ولی خوب برای گسترش وبلاگ ، نیازمند به گسترش و خریدن برخی از این امکانات هستید .
از این رو سیستم بلاگ بیان را یک سرویس وبلاگ دهی کاملا رایگان نمی دانند و عده ای به همین خاطر سمت این سیستم نمی روند .
۲- دامنه blog.ir بسیار کوتاه و شیک است .
۳-یکی از ویژگی های ویژه ی بلاگ بیان در اختیار قرار دادن سه گیگ فضا با عنوان صندوق بیان ، همراه با ایجاد وبلاگ ، به شما می باشد که برای آپلود فایل ها و تصاویر شما که می خواهید در وبلاگ قرار دهید ، یک امکان ویژه محسوب میشود .
از این رو هیچوقت نگرانی که برای پاک شدن فایل هایتان در آپلودسنتر های دیگر دارید ، اینجا نخواهید داشت و همواره می توانید آن ها را مدیریت کنید ، همچنین این حجم قابل ارتقا و افزایش هم می باشد .
۳-سیستم مدیریت بلاگ بیان بسیار پیشرفته و شیک و در عین حال ساده و کاربردی می باشد .
من همراه با وبلاگ ، وبسایتی را هم مدیریت می کنم ، به همین جهت با دیدن سیستم مدیریت بلاگ بیان حیرت زده شدم ، چرا که تقریبا مانند سیستم های مدیریت وبسایت می باشد.
۵-بلاگ بیان یک سیستم آمار گیر فوق العاده دارد که شما را از عضویت در سیستم های آمار گیر به کلی منصرف می کند.
۶-یکی از ضعف های بلاگ بیان نبود قالب های متنوع است ، چرا که فقط بلاگ بیان دارای قالب هایی است که خود منتشر کرده و شما در سایت ها و وبلاگ های سرویس دهنده ی قالب، نامی از بلاگ بیان نخواهید دید ، اما ...
اما قالب های بیان از دو فایل html و css تشکیل شده است که با کمی اطلاع از این دو زبان می توانید قالبی بر اساس سلیقه ی خود ایجاد کنید و یا قالب های پیش فرض را به سمت ایده های خود میل دهید.
۷-امکان جالب دیگر بلاگ بیان، گزارش کپی برداری ها از وبلاگ شما است که چه مطلبی کپی شده ، از کدام IP و چند مشخصه دیگر از شخص کپی کننده که به نظرم امکانی شگفت انگیز است.
۸-شما می توانید همواره با ارسال پیامک هم وبلاگتان را به روز کنید ، آیا این امکان جالب نیست !
۹-مهاجرت ،عنوان و امکانیست که بلاگ بیان در اختیار وبلاگ نویسان دیگر سرویس دهنده ها قرار داده تا تمام ویژگی ها و مطالب وبلاگ قدیم خود را به وبلاگ جدیدشان در بلاگ بیان انتقال دهند.
۱۰-امکان پشتیبان گیری از وبلاگ در این سیستم هنوز وجود ندارد ، اما با شروع به کار این امکان بلاگ بیان دارای یک امتیاز مثبت ویژه ی دیگری هم خواهد شد چرا که این دغدغه اکثر وبلاگ نویسان است که نگران از بین رفتن زحمات خود در وبلاگ نویسی هستند.
من با این ۱۰ ویژگی پا به دنیای وبلاگ نویسی در بلاگ بیان گذاشتم و باز هم تاکید می کنم این پست نه تبلیغی برای این سیستم وبلاگ دهی هست و نه مقایسه آن با دیگر سرویس دهنده های وبلاگ دهی ، بلکه فقط برای آشنایی وبلاگ نویسان عزیز و دیگر علاقه مندان به شروع وبلاگ نویسی بود.
نکته ای جا مانده برای ثبت نام در این سیستم وجود دارد که شما برای عضویت در بلاگ بیان نیاز به دعوتنامه دارید تا با وارد کردن کد آن دعوتنامه بتوانید به عضویت بلاگ بیان در بیایید و شروع به ایجاد وبلاگ و نوشتن کنید.
برای دریافت دعوتنامه دو روش وجود دارد :
یکی ثبت ایمیل خود در بلاگ بیان و انتظار برای دریافت دعوتنامه و دیگری درخواست ارسال دعوتنامه از کسانی که در وبلاگ بیان مشغول به وبلاگ نویسی هستند ، چرا که با عضویت در بلاگ بیان امکان ارسال دعوتنامه برای ۱۰ نفر دیگر برای شما فراهم می باشد.
البته خود بنده ۲ هفته برای دریافت دعوتنامه از بلاگ بیان انتظار کشیدم که به شما توصیه می کنم اگر برای شروع به کار با این سرویس عجله دارید راه دوم را انتخاب کنید.
من شخصا آدم سخت سلیقه ای هستم ، به همین علت بلاگ بیان را انتخاب کردم ، برای همان دامنه کوتاه و شیک ، نبود آن تبلیغات های کذایی ، شخصی سازی قالب وبلاگ و ...
سخن پایانی
نکته آخر متن اینجانب این است که
برای داشتن یک وبلاگ خوب ، وبلاگ ما باید محتوای خوب داشته باشد
ظاهر و مسائل جانبی برای وبلاگ در مرحله دوم قرار دارد و درصد کمی باعث موفقیت میشود اما محتوا است که وبلاگ را موفق و غنی می سازد.
موفق و پیروز باشید
برام جالب بود!!!
شما توی بلاگ اسکای فعالیت میکنید و بعد از بلاگ بیان صحبت کردید!
قصد جسارتی ندارم به شما اصلا
ولی مطمعنم اگر یک نفر که توی بلاگفا فعالیت میکرد و پستی راجب بیان میزاشت. بلاگفا اونو حذف میکرد
من از بلاگفا رفتم به بیان
سلام خسته نباشید
آقا چطور در بیان نوشته خودمون رو به فیسبوک اشتراک گزاری کنیم مثلا شما آخر نوشته ات رو به فیسبوک ...لینک دادی
سلام
چطورمیتونم،دربیان صفحه جدابرای فروش بسازم؟
وآیا میشه مطالب رامنوبندی کرد؟مثال: من یه تیترگل بزار بعد کاربران باکلیدروی این پست به صفحه ای برند که که چندپست متفاوت درموردانواع گل جدا داشته باش
باتشکر
بیان خیلی ه خوبه بلاگفا به درد نخوره رتبه الکسای بیان تو 1 هفته رسید به 900000 ولی با بلاگفا نه
بلاگفا به درد نمیخوره تو پنل کنترلش بسیار بدرد نخور
کسی هم که نظر داده بیان بده بلاگفات خوبه شک نکنید کارمند بلاگفاست
بلاگ(بیان) عالیه یعنی نرف نداره ولی خب من با تمامی امکاناتش آشنا نیستم و نمیدونم پطور میتونم آیکت هایی که مربوط به کانال تلگرامی هست رو بزارم.
یا اینکه پیج اینستاگرامی.
سلام ( باز ما اومدیم D:)
"این نظر شخصی منه میتونید منتشر نکیند جناب میرزایی"
-------------
این سرویس سرعت ایندکس در گوگلش نسبت به بلاگفا و میهن بلاگ و پرشین بلاگ به حد خیلی بالایی کمه ...
-------------
رتبه الکسای خیلی بالایی نسبت به سرویس های که بالا گفتم داره و در پیشرفت رتبه بلاگ شما تاثیر گذاره
-------------
ممنون خداحافظ
از اینکه دانسته هات درباره سرویس بیان رو گفتی ممنونم.
هدف از این پست این هست که با سرویس بیان بیشتر آشنا بشویم و نظرات خوانندگانی مانند شما به این موضوع کمک میکنه.